Wij kunnen vanzelfsprekend altijd nieuwe sponsors gebruiken. Dit kan verschillende vormen aannemen.

De stille weldoener: u doet een gift, zonder daar iets voor terug te willen. Wij kunnen u desgevallend wel een attest van gift bezorgen.

Kleine sponsoring: dit kan gaan van uw logo of kleine tekst op de truitjes van één van onze ploegen, tekts of logo op de achterzijde van de lidkaarten en abonnementen, een advertentieplaats in onze nieuwsbrief, een advertentie op ons sponsorboekje dat tijdens de VIP-diners wordt meegegeven, matchbal met vermelding van de naam, prijs met vermelding van de naam bij tornooi of stage,  vermelding in een artikel op onze website, per vorm van publiciteit wordt er een bedrag gevraagd.

Medium sponsoring: meer bescheiden plek voor logo op de website, een bord langs één van de velden, ...

Grotere sponsoring: aanwezigheid op onze website, met afhankelijk van de periode in het kampioenschap gaande van 30000 hits tot 80000 hits per maand, logo grootte en plaatsing op de website in functie van het gesponsorde bedrag. Logo op alle truitjes van de verschillende ploegen. Logo op alle communicatie die KVWZaventem voert.

Wij zijn op dit moment onze sponsoringbrochure nog aan het herwerken, maar van zodra deze klaar is zal u die hier kunnen raadplegen en downloaden.Voorlopig kan u altijd contact opnemen per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven