Coach Emreh heeft de spelers tijdig klaargestoomd voor de bekerwedstrijd tegen Heusy.

Bij KVWZ opnieuw lachende gezichten, de spelers hebben zich geplaatst voor de volgende bekerronde.

 

Na een moeizame start kwam KVWZ in de 15de minuut via Ilias op voorsprong. We voetbalden goed en mochten tikken tot aan het penaltygebied, maar waren slordig in de afwerking. In de 26ste minuut kon Yassin de score verdubbelen vanop de penaltystip. KVWZ kwam niet echt in de problemen maar het spel van KVWZ verzandde gaandeweg. In de 41ste kreeg Heusy een penalty en het stond plots 1-2. Dit was tevens de ruststand.

Coach Emreh motiveerde de spelers en overtuigde hen dat er meer snelheid in het spel moest gebracht worden.

KVWZ werd echter onmiddellijk wakker geschud, de deklat vermeed de gelijkmaker in de 47ste minuut. KVWZ ging na deze wake-up call duidelijk op zoek naar een derde doelpunt en kreeg steeds meer grip op het spel en begon goed rond te tikken. KVWZ bleef volharden in het verzorgd opbouwen van iedere aanval, maar had voorin te weinig vernuft en stootkracht. Het beet wel van zich af, maar eigenlijk gebeurde dit zonder tanden.

Yassin zorgde in de 65ste minuut voor de 1-3. Heusy werd van links naar rechts weggespeeld en was het noorden kwijt. KVWZ was de betere ploeg, 5 minuten later legde Maxime de eindstand 1-4 vast. Heusy kwam nog nauwelijks op de helft van KVWZ en probeerde nog via lange ballen tevergeefs de verdediging te ontwrichten.

KVWZ: Biason, De Backer (65’De Marrée), Nkanza , Mjahed (65’ Gody), Kalonji, Gharmaoui, Fonkeu (65’ Hakizmana), De Pascale, De Backer, Vandenhove, Habsaoui en Bossekota

Doelpunten: 15’ Mjahed (0-1) 26’ Gharmaoui (0-2), 41’ (1-2) 65’ Gharmaoui (1-3), 70’ Gody (1-4)

Volgende week spelen we woensdag 8 augustus in de smolderstraat om 20u tegen Wijgmaal en bekeren we tegen Aubel op zondag 12 Aug om 16u uit.

 
Ga naar boven