Coach Emreh en Luc hadden gekozen voor een jonge ploeg en trokken dus volop de kaart van de beloften.

Tijdens de opwarming van KVWZ voelden de coaches dat het vandaag kon lukken. De trainingen werden goed verwerkt en elke speler was gebrand om de drie punten mee te nemen.

Onder een prachtige zon werd de wedstrijd afgetrapt. KVW Zaventem had niets te verliezen en begon voortvarend aan de wedstrijd en zette Diest direct onder druk. De blauwgelen gingen gretig op zoek ging naar de openingstreffer.

In de 14de minuut was het raak via Anthony, hij was zeer goed gevolgd en tikte de bal lekker binnen. De openingstreffer was het sein voor de spelers om nog een versnelling hoger te schakelen. KVWZ had overwicht, een verdubbeling hing in de lucht. De laatste 20 min van de 1ste helft kwam Diest echter beter in de wedstrijd. Luca heeft echter de ploeg recht gehouden. We gingen rusten met 0-1.

KVW Zaventem nam de aanvangsfase van de 2de helft voor haar rekening. Het doelpunt viel echter aan de verkeerd kant, in de 68ste minuut maakte Diest de gelijkmaker. KVWZ liet de schouders niet hangen Achraf, Yassin, Jeremy et Mourad namen het jonge geweld opnieuw op sleeptouw. KVWZ werkte hard en zocht naar de 1-2. In het 71ste werd het terecht 1-2 via Mourad en in de 77ste minuut werd het 1-3. Boeken toe voor Diest.

Na de wedstrijd was de ontlading groot, alle spelers betrokken hun trainer Emreh in hun vreugdedans.

Vandaag stond er opnieuw een ploeg op het veld. Iedereen heeft voor iedereen gelopen.

Volgende week spelen we thuis onze laatste wedstrijd tegen ERC Hoeilaart om 15u.

KVWZ: Biason, Ruelle (77’ Neto Mendes), Lambert, Et-Takny (60’ Nzinga Ngimbi) Gharmaoui, Daoudi, De Marrée, Nerinckx ,De Backer, De Smidt (65’ Declercq) en Fonkeu.

Doelpunten: 14’ De Marrée (0-1) 68’(1-1) 71’ (1-2) Daoudi, 77’ (1-3) Daoudi.

 

Ga naar boven