KVW Zaventem heeft zich laten kisten in de eerste en laatste 10 minuten van de wedstrijd. De hooggespannen verwachtingen eindigden jammer genoeg in een gelijkspel.

De openingstreffer van Ternesse in de 11de minuut was de wake-up call voor de spelers om een versnelling hoger te schakelen. KVWZ voerde de druk zeer goed op. Ze gingen opnieuw voetballen en gingen gretig op zoek naar de gelijkmaker. KVWZ kreeg vier volwaardige kansen om de gelijkmaker binnen te tikken, maar de bal ging er niet in. Veel duels en middenveldvoetbal werden afgewisseld met enkele scherpe counters. KVWZ liet de schouders niet hangen en speelde met passie en wilskracht. In de 32ste minuut was het dan eindelijk raak via Oumar en in de 45ste minuut deed hij opnieuw de netten trillen.

 

Op die manier gingen we rusten met 1-2. De scheve situatie werd dus rechtgezet voor de rust.

KVWZ duwde het gaspedaal van bij de aanvang in en trok het laken naar zich toe. De spelers beseften dat ze vandaag moesten winnen en gingen volop voor de volle buit. We voetbalden goed en mochten tikken tot aan het penaltygebied, maar daar stond een geel legertje te wachten tot onze speler zich vastliep of een slechte voorzet trapte. KVWZ bleef echter volharden in het verzorgd opbouwen van iedere aanval, maar had voorin te weinig vernuft en stootkracht. Onze spelers hadden weliswaar balbezit in de wedstrijd maar domweg geen geluk of de verkeerde keuzes lagen aan de basis van het uitblijven van het 3de doelpunt. De gemiste kansen braken KVWZ zuur op. Ternesse kwam nauwelijks op de helft van KVWZ maar in de laatste 10 minuten van de wedstrijd zette Ternesse alles op alles. Dit werd in 89ste minuut beloond met een 2de doelpunt. De bordjes stonden opnieuw gelijk. KVWZ kreeg nog 2 kansen voor het eindsignaal maar de bal rolde niet over de lijn.

Hier zat zeker meer in.

KVWZ: Biason, Diakhite, Javorina, Et-Takny (73’ Nerinckx), Gharmaoui,Daoudi, De Marrée, Muzembo, De Backer, Hakizimana (60’ Nzinga Ngimbi) en Fonkeu (86’ Lambert)

Doelpunten: 11’ (1-0) 32’ Diakhite (1-1) 45’ (1-2) Diakhite 89’ (2-2)

Volgende week spelen we zondag thuis om 15u00 tegen K.OVC Sterrebeek.

Ga naar boven