Wie een pittige derby verwachtte kwam bedrogen uit.

KVWZ is er niet in geslaagd om z’n sterke reeks van overwinningen in de competitie verder te zetten. Op bezoek bij Kampenhout werd het 0-0.

Coach Steven had opnieuw puzzelwerk, het blessureleed is nog niet van de baan en er waren 2 geschorste spelers.

KVWZ begon matig aan de wedstrijd, waardoor Kampenhout niet in de problemen kwam. De thuisploeg speelde zonder overzicht en wist niet meteen echte kansen af te dwingen. Het tempo lag veel te laag en de slordigheden stapelden zich op. KVWZ haalde het niveau van de vorige wedstrijden niet. Voor de pauze waren de beste mogelijkheden voor KVWZ. Na 30 minuten begon de Zaventemse druk eindelijk toe te nemen. KVWZ had de overhand, maar scoren lukte niet. We gingen dus rusten met 0-0.

Na de pauze kon de wedstrijd nog alle kanten op. Beide ploegen speelden echter met de angst om een tegendoelpunt te slikken. De wedstrijd leed hier duidelijk onder. We leken af te stevenen op een bloedeloos einde, maar 20 minuten voor tijd sloeg het Zaventemse vuur toch eindelijk in de pan. KVWZ begon de bal rond te tikken en dit resulteerde in enkele mooie kansen. De Zaventemse boys konden bijna de score openen, maar verzuimden de Kampenhoutse doelman te verschalken.

Na 90 minuten werd de wedstrijd afgefloten zonder een winnaar.

KVWZ: Biason, Diakhite,Javorina, Mathe-Luvagho, Et-Takny (72’ Nerinckx), Daoudi (76’ Hakizimana), De Backer, De Marrée, Nzinga Ngimbi, Lambert en Fonkeu (60’ K.Kawaya King),

Volgende week spelen we zondag om 15u thuis tegen Nijlen.

Ga naar boven