KVWZ is aan een belangrijke maand bezig, vandaag hadden onze boys dus geen keuze, de 3 punten zouden en mochten niet in Herentals blijven.

Het blessureleed is nog steeds niet van de baan, maar coach Steven had na wat puzzelwerk de ploeg duidelijk op scherp gezet.

De Zaventemse boys hebben opnieuw een uitstekende zaak gedaan, ze versloegen Herentals met 0 - 3. De sfeer zit goed in de ploeg en dat merk je ook op het veld, iedereen werkt voor iedereen.

Onder niet optimale voetbal omstandigheden ging Zaventem gretig op zoek naar de openingstreffer. Er stond namelijk een behoorlijke wind dwars over het veld en het terrein lag er drassig en hobbelig bij. Het blok van Herentals stond goed, maar KVWZ schakelde een versnelling hoger en in de 26ste minuut opende William verdient de score. Tegenstander Herentals kon weinig inbrengen en zocht vooral de lange ballen op en creëerde weinig gevaar. KVWZ daarentegen liet de bal mooi rondtikken maar kon de score jammer genoeg niet verdubbelen. De laatste 5 minuten voor de rust kwam Herentals plots opzetten, KVWZ was even het Noorden kwijt, maar er werd niet meer gescoord. We gingen rusten met 0-1.

Na de rust ging Herentals op zoek naar de aansluitingstreffer waardoor er meer ruimte ontstond voor KVWZ. Op het middenveld kwam er steeds een mannetje vrij en dat is voor onze middenvelders altijd wel leuk. Herentals kon de vrijgekomen ruimtes niet meer belopen. Onze boys hadden de wedstrijd sneller op slot kunnen gooien, maar ze maakten de kansen niet af. In de 75ste minuut was het dan wel raak, Mourad verdubbelde de score en in de 80ste minuut viel het doek, Toto legde de eindstand 0-3 vast.

De drie welverdiende punten gaan mee naar Zaventem. Opdracht volbracht !

KVWZ ligt prima op koers. Zeker nadat de concurrentie vandaag ook nog eens punten verspeelde.

KVWZ: Biason, Diakhite, Rogé,Javorina, Mathe-Luvagho, Et-Takny (70’ Nerinckx), Daoudi (88’ K.Kawaya King), De Backer, De Marrée, Nzinga Ngimbi en Fonkeu (86’ Lambert),

Doelpunten: 26’ (0-1) Fonkeu 75’ (0-2) Daoudi 80’ (0-3) Nzinga Ngimbi

Volgende week spelen we zondag om 15u uit tegen Kampenhout.

Ga naar boven