Crisis is een groot woord, maar dat het absoluut niet goed draait is een understatement.

Waar de ploeg aan het begin van het seizoen opteerde om voor een top-vijf plek te gaan, staat de ploeg op een schamele elfde plek. KVWZ onwaardig!

KVWZ en Wommelgem gingen de strijd met elkaar aan, maar boden de toeschouwers geen hoogstaand duel. De Zaventemse boys bleven opnieuw achter met lege handen. Wommelgem won met het kleinst mogelijke verschil: 0-1.

Het was gewoon slap. Vanaf minuut één.

Je hebt wel eens duels waarin één of twee spelers niet in de match zitten, dat die slap spelen of dat de instelling niet goed is. Maar als het hele elftal hierin meegaat, dan kan je je daar niet meer achter verschuilen. Hayk kan niet elf man gaan wisselen.

De spelers moeten elkaar maar eens diep in de ogen aankijken. Het is alsof ze zich niet honderd procent geven. Dit kan niet.

Een rammelende verdediging, een onzichtbaar middenveld en fantasieloze voorhoede zorgden er gezamenlijk voor dat de punten naar Wommelgem gingen.
De eerste helft was ronduit saai om naar te kijken. Beide ploegen creëerden geen enkele kans en KVW Zaventem liet Wommelgem vrij om de bal achterin rond te tikken. Er werd onvoldoende druk gezet op de momenten dat het moest, het tempo was te laag, er werden te veel individuele fouten gemaakt in de passing en hadden zelden de 2de bal. Veel spelers haalden hun normale niveau niet, waardoor Wommelgem vrij gemakkelijk overeind bleef. In de 31ste minuut komt Wommelgem zelfs gemakkelijk op voorsprong. Een serieuze mokerslag voor KVWZ, de spelers kwamen nooit aan voetballen toe.

In de tweede helft was KVW Zaventem ook niet bij machte hier verandering in aan te brengen. De kommer en kwel bleef rondom KVW Zaventem hangen. In de 85ste minuut kreeg Oumar een mooie kans om de gelijkmaker binnen te trappen, maar zijn strafschop ging niet binnen

Volgende zondag spelen we tegen Sterrebeek, de rode lantaarn. Een kat in het nauw kan echter rare sprongen maken, KVWZ zal alles uit de kast moeten halen.

KVWZ: Biason, Rogé,Mathe-Luvagho, Diakhite, Van Driessche, Godfroid, Nerinckx (75’Gharmaoui), De Backer, Nzinga Ngimbi (80’ Fonkeu) en Hakizimana ( 65’ Meylemans)

Doelpunten: 31’ (0-1)

 

Ga naar boven