KVWZ heeft een nipte nederlaag geleden tegen het hoger geklasseerde Termien.

Tot de 75ste minuut leek de wedstrijd af te stevenen op een verdiend gelijkspel, maar het is Termien die aan het langste eind trekt, 2-1. In deze reeks kan iedereen van iedereen winnen.

 

De partij kende eerder een afwachtend begin: KVWZ speelde aan een veel te laag tempo om een goed georganiseerd Termien uit verband te kunnen spelen. Na 15 minuten werd KVW Zaventem gelukkig wakker, het voetbal werd meteen iets snediger. Dat leverde enkele kansen op, maar gescoord werd er jammer genoeg niet.

In de tweede helft kregen we een ander spelbeeld. De thuisclub wilde zich in het tweede deel van deze wedstrijd nadrukkelijker laten gelden. Na 57 minuten zag het er niet goed uit voor KVWZ. Termien prikte de bal tegen de netten. Termien kon gelukkig niet lang genieten van hun voorsprong want vier minuten later stonden de bordjes weer in evenwicht, na een treffer van Jeremie. KVWZ werd slordiger en de snelheid ging opnieuw omlaag. Termien profiteerde hiervan en zette meer pressie op de verdediging en dit resulteerde dan ook in de 75ste minuut weer in een voorsprong voor Termien. Er werd aan beide kanten minder verzorgd gevoetbald en werden er alsmaar meer lange ballen verstuurd. Coach Hayk stuurde bij waardoor we kans kregen op een tweede goal, maar we verzuimden om het af te maken. De pogingen van KVWZ om langszij te komen hadden niet het gewenste effect en KVWZ bleef dus met lege handen staan tegen Termien.

"Enorm spijtig". "Vooral omdat we echt niet verdienden te verliezen."

KVWZ: Biason, Rogé, , Et-Takny ((68’ Meylemans),Diakhite, Gharmaoui, Godfroid, Nerinckx (75’ K. Kawaya King), De Backer en Nzinga Ngimbi, Hakizimana ( 46’ Mathe-Luvagho)

Doelpunten: 57’ (1-0) 61’ Nerinckx (1-1), 75’.(2-1)

We spelen zondag 19 november thuis tegen K. Ternesse VV Wommelgem om 15u00.

 

Ga naar boven