KVW Zaventem speelde thuis een belangrijke wedstrijd tegen K.VK Wellen.

De ploeg moest en zou de aansluiting bij de brede middenmoot behouden. Daarenboven hadden onze boys iets recht te zetten na de teleurstellende wedstrijd tegen Houtvenne. De U13 van coach Esteban en Rachid schreeuwden KVWZ naar de overwinning.

 

Coach Hayk moest wel behoorlijk sleutelen aan zijn elftal en trok de kaart van de beloften. De jonge ploeg nam deze kans met beide handen aan en won vlot met 3-0 .

De coach had zijn jongens duidelijk op scherp gezet. KVWZ was gebrand op een overwinning en was, op het goed bespeelbare veld, baas in de openingsfase. Deze sterke start leverde ook al snel resultaat op: Oumar opende de score in de 9de minuut vanop de stip.

Wellen werkte zich daarna geleidelijk aan in de wedstrijd, maar botste op een efficiënter KVWZ. Onze boys waren scherper in de duels. Ze speelden met veel inzet en gedisciplineerd. De wedstrijd was redelijk in evenwicht, er werd met volle inzet om de winst gestreden, maar er werd niet meer gescoord voor de rust.

KVWZ begon ook scherp aan de tweede helft en zocht de voetballende oplossing met enkele mooie kansen. Er werd uitstekend gecombineerd en dit resulteerde in mooie acties, waardoor KVWZ mooie scoringskansen kreeg. Het harde werken werd beloond, Valentino verdubbelde in de 66ste minuut de score en Toto maakte er in de 73ste minuut uiteindelijk 3-0 van. 

Deze wedstrijd heeft KVWZ gewonnen door collectief sterk te presteren. Een sportieve wedstrijd met uitstekende inzet van beide teams.

KVWZ: Biason, Rogé, Mathe-Luvagho, Et-Takny (53’ Muzembo ),Diakhite (80’ Meylemans), Gharmaoui, Van Driessche, Godfroid, Nerinckx (68’ K. Kawaya King), De Backer en Nzinga Ngimbi.

Doelpunten: 9’ Diakhite (1-0) 66’ Van Driessche (2-0), 73’ Nzinga Ngimbi.(3-0)

We spelen zondag 12 november uit tegen Eendracht Termien om 14u30.

 

Ga naar boven