KVWZ heeft de 6de wedstrijd van dit seizoen 2-2 gelijk gespeeld.

KVWZ stond thuis tegen Kampenhout tot kort voor tijd met 2-1 voor. KVWZ vergat zondagmiddag zichzelf te belonen door grote kansen niet te benutten en totaal onnodig een doelpunt weg te geven in de laatste minuten.
Onze jongens stonden voor een belangrijke match tegen Kampenhout. Verlies moest sowieso vermeden worden. Coach Hayk kon niet rekenen op Oumar, hij zat nog een schorsingsdag uit. Et Takny en Muzembo out door blessure.

 

Het was KVWZ dat fanatiek aan de wedstrijd begon. Ze zetten meteen druk, gingen duels aan en Kampenhout moest ons spel ondergaan. In de 21ste minuut, op een strakke voorzet, bracht Mourad KVWZ verdiend op voorsprong.

Op slag van rust kreeg KVWZ nog 3 kansen om de score te verdubbelen maar de doelman en de paal stond een verdubbeling in de weg. De bal wou er maar niet in. Dit zou ons zuur opbreken.

Ook in de tweede helft bleef het een levendig duel, maar succes voor KVWZ bleef uit. In de 58ste minuut stonden de bordjes opnieuw gelijk. Kampenhout kwam beter in de wedstrijd, maar op het uur veerde KVWZ gelukkig terug recht en gingen de spelers gretig op zoek naar de winst. In de 83ste minuut, via penalty maakte Mourad zijn 2de doelpunt. In de 88ste minuut dacht iedereen dat de winst toch in KVWZ zou blijven. Zoals eerder in de competitie gebeurde, kon KVWZ de voorsprong niet tot in de extra tijd vasthouden. In de 89ste minuut schoot Kampenhout op doel en het scorebord stond weer gelijk. Even later floot de scheidsrechter het einde van de wedstrijd.

Zo kwam het einde als een teleurstelling na een prima wedstrijd met veel kansen. Een persoonlijke fout werd pijnlijk afgestraft door een Kampenhout dat met een prima inzet heeft gestreden in deze wedstrijd.

Met deze uitslag was achteraf niemand echt tevreden. KVWZ heeft in de allerlaatste minuut 2 zeer belangrijke punten nog te grabbel gegooid …

KVWZ: Frans, Rogé, Javorina,Mathe-Luvagho, Diakhite, Gharmaoui (24’ Nerinckx) ,Daoudi, Van Driescche (80’ Birin), Godfroid, De Backer, Nzinga Ngimbi en Hakizimana

Doelpunten: 21’ Mourad (1-0), 58’ (1-1),83’ Mourad (2-1), 89’ (2-2)

Volgende week spelen we op zaterdagavond om 19u30 tegen K FC Nijlen.

 

Ga naar boven