KVWZ heeft de match in de laatste minuut uit handen gegeven.

Enkele spelers kregen vandaag rust en mochten rustig uitlopen van de coach, hierdoor kregen 4 beloften (Jona, Art, Allan en Junior) de kans om eens te proeven van een wedstrijd bij het A-team.
Beide ploegen begonnen gretig aan de wedstrijd maar na 30 minuten kreeg KVWZ meer grip op de wedstrijd. WS vond geen antwoord op de offensieve rushes en collectieve Zaventemse aanvallen. KVWZ morste echter met een handvol goede kansen. KVWZ ging rusten met 0-0.

Bij aanvang van de tweede helft schakelde KVWZ meteen een versnelling hoger. In 48ste minuut drukte KVWZ door en kwam zo verdiend op voorsprong. KVWZ had meerdere de kansen om de score te verdubbelen maar liet na om de match af te maken. WS creëerde in de 2de helft amper kansen maar in de 90ste minuut kreeg KVWZ het deksel op de neus. KVWZ leed dom balverlies en WS maakte hier slim gebruik van en scoorde de gelijkmaker. WS kreeg in de 2de helft één kans en benutte deze volop waardoor de eindstand 1-1 vast lag. Dit mag natuurlijk niet gebeuren! Zeker niet omdat KVWZ zo sterk was begonnen.

Zondag 6 augustus om 16 hr spelen we opnieuw voor de beker tegen E.A Lessines  in Stade des Camomiles.

Ga naar boven