De aanwezige toeschouwers konden in de zon genieten van een leuke pot voetbal.

 

In de eerste helft vocht E. Mazenzele voor elke bal en dit werd beloond met een doelpunt in de 14de minuut. Kvw Zaventem werd wakker geschud en bracht 1 minuut later via Achraf het scorebord in evenwicht. Na de gelijkmaker was KVWZ de bovenliggende ploeg. KVWZ had de 2-1 aan de voet via een penalty, maar de keeper stopte de bal met een prachtige save. KVWZ kreeg voor de rust nog enkele kansen, maar er werd niet meer gescoord en we gingen dus rusten met 1-1.

 

KVWZ kwam gretig uit de kleedkamer. Na de stage waren de benen zwaar, maar de spelers hadden er echt zin. Het tempo werd verhoogd en vaak werd de vrije man gevonden en kon men zo via het middenveld naar de voorhoede voetballen. De voorzetten en schoten waren gevaarlijk. Na een mooie combinatie schoot Yassin de 2-1 binnen. De voorsprong verder uitdiepen was de opdracht en dat deden de Zaventemse spelers. Al snel viel de 3-1 via Toto. KVWZ bleef kansen creëren. E. Mazenzele kon geen vuist maken en KVWZ gebruikte de ruimtes optimaal. Achraf tikte, na een snelle tegenval, zijn 2de doelpunt binnen, 4-1 . Milos wou en zou zijn doeltje meepikken en bracht de stand op 5-1.
De coach was tevreden over de gewonnen bekerwedstrijd tegen E. Mazenzele. Coach Hayk: “Niet vergeten wat er minder was, maar het goede mag overheersen”.
Woensdag 2 augustus spelen we een vriendschappelijke wedstrijd tegen WS Brussels om 20u00 in de Quinckenstraat.
KVWZ: Frans Vinnie, Javorina Milos, Mathe Luvago Sylvian, Et-Takny Achraf, Rogé Antonin, Gharmaoui Yassin (De Marree Anthony), Daoudi Mourad, Van driessche Valentino (Warda Sargon), Nerinckx Jérémy, Muzembo Nehemie,Yagan Darren (Nzinga Ngimbi Thomas),

Ga naar boven